Azzaro

'Este imposibil să vorbesc despre parfumurile mele fără să mă uit înapoi la copilăria mea. Eram posedat de Mediterana. Toate simțurile mele erau saturate de soare, de nisip și de cerul albastru. Întotdeauna am încercat să-mi umplu parfumurile cu arome din Mediterana mea...' - Loris Azzaro


Singurul băiat din trei generații de femei, își cosea singur haine pentru a ține pasul cu moda, iar prietenii îi invidiau garderoba. Iar mai târziu, în adolescență, va continua să creeze și să confecționeze rochii pentru mama sa, care erau foarte invidiate de contemporanii ei.
În 1975, Azzaro a decis că "...o personalitate nu este completă fără un parfum" și, astfel, a fost lansat primul parfum, Azzaro Couture, urmat în 1978 de iconicul și eternul Azzaro Pour Homme.
'Nimeni nu este frumos din întâmplare. Adesea uităm că rochia este cea care ar trebui să servească femeii și nu invers', a proclamat el, adăugând: 'Cum aș putea să imaginez o linie vestimentară sau feminitatea fără să o exalt cu un parfum?'.
Oricare ar fi parfumul Azzaro care vă va captiva cu farmecele sale parfumate, vă veți alătura unei familii de parfumuri concepute cu stil, reflectând strălucirea Mediteranei și infuzate cu bucuria de a trăi a marelui om însuși...

Cumpără parfumuri Azzaro din magazinul tău de încredere www.olfactiv.ro

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!