Parfumuri arăbești asemănătoare cu parfumuri celebre

Parfumuri arăbești asemănătoare cu parfumuri celebre

 

Alternative accesibile ale parfumurilor scumpe

Piața parfumurilor arăbești este într-o continuă creștere la noi în țară și tot mai multă lume a început să le folosească și să le aprecieze. Scepticismul este mai mare probabil, de la un parfum în jurul prețului de 100 lei nu ai mari așteptări, însă atunci când decizi să îți cumperi un parfum arăbesc surpriza este uriașă! Chiar persistă 8-12 ore pe piele? Da! Unele mai mult de atât. Și m-am oprit la 12 ore ca să nu pară că ne lăudăm prea tare.

Brandurile celebre investesc milioane de dolari în campanii de promovare și bineînțeles prețul parfumului reflectă acest lucru.

Un subiect aproape tabu pe piața parfumurilor arăbești - asemănarea cu parfumuri occidentale celebre! Este atât de evidentă în unele cazuri, încât nu poți să ții în umbră acest aspect.

Am remarcat parfumuri aproape trase la indigo, cu una sau două note diferite, de obicei specific orientale. Acesta este un mare plus până la urmă: cheltuiești puțin și miroși de milioane! Țin legătura zilnic cu clienții și mereu îmi împărtășesc părerile lor sau îmi cer parfumuri ”care seamănă cu...” De ce nu?

Haideți să vedem câteva parfumuri arăbești minunate care seamănă cu parfumuri celebre:

 

Parfum asemănător cu Erba Pura de la Xerjoff

Ana Abiyedh White de la Lattafa. Notele fructat-vanilate, moscul și chihlimbarul sunt punctele comune ale celor două parfumuri, iar clientele noastre sunt încântate atât de aromă cât și de persistența acestui parfum.

 

Parfum asemănător cu La Vie Est Belle de la Lancome

Fructele zemoase, vanilia și notele florale ale parfumului Jazzab Gold de la Ard Al Zaafaran, amintesc de celebrul parfum Lancome. Cu un preț de vreo 5 ori mai mic, Jazzab Gold este într-adevăr o achiziție bună!

 

Parfum asemănător cu Baccarat Rouge 540 de la Francis Kurkdjian

Ana Abiyedh Rouge de la Lattafa, nu are la prima vedere și citirea a notelor nici o legătură cu Baccarat. Asemănarea este însă izbitoare conform mărturiilor clientelor. Raportul calitate-preț este excelent!

 

Parfum asemănător cu L`Interdit de la Givenchy

Unul dintre cele mai vândute și apreciate parfumuri de pe olfactiv.ro, o explozie de arome feminine cuceritoare! Este vorba despre Fakhar Woman Lattafa. Buchetul floral amețitor cufundat într-o bază vanilată și prezența ambroxanului, transformă parfumul Fakhar Woman într-un deliciu olfactiv!

 

Parfum asemănător cu Dune de la Christian Dior

Andaleeb de la Asdaaf îndrăznește să se apropie de celebrul parfum și o face foarte bine! Răvășitor de la prima picătură, te atrage cu mirosul fructelor coapte, apoi te poartă pe brațele iubirii până în grădinile regale cu trandafiri și iasomie, învăluindu-te cu note orientale dulci și misterioase întreaga zi!

 

Parfum asemănător cu Crystal Noir de la Versace

Ameerat Al Ehsaas de la Ard Al Zaafaran te surprinde prin căldură, profunzime și versatilitate. Ușor mai potolit și mai puțin condimentat decât Crystal Noir, dar cu performanțe foarte bune și impresie olfactivă asemănătoare.

 

Parfum asemănător cu Creed de la Aventus

Al Dur Al Maknoon de la Lattafa, este parfumul care se apropie ca nuanță olfactivă foarte bine de parfumul Creed, fiind o variantă cu influențe mai mult orientale decât acesta.

 

Parfum asemănător cu Oud for Greatness de la Initio

Casa de parfumuri Lattafa are o variantă excelentă pentru iubitorii oudului - Bade`e Al Oud, care a împrumutat până și detalii din designul sticluței. Experiența olfactivă dulceag-lemnoasă pe care ți-o oferă acesta, îl plasează în top cele mai vândute parfumuri arăbești!

 

Parfum asemănător cu Amouage de la Interlude

Midnight Oud de la Ard Al Zaafaran îți oferă o călătorie olfactivă fascinantă care începe în forță, cu un amalgam de note lemnoase presărate din belșug cu condimente. Asemănarea cu Interlude, este izbitoare, într-o proporție de peste 90% conform experienței celor care îl folosesc.

 

Parfumuri asemănătoare cu Black Orchid de la Tom Ford

Un parfum celbru și foarte dorit, pe care îl puteți regăsi într-o proporție covârșitoare folosind Oud Nuit de la Rave sau Oud 24 Hours de la Ard Al Zaafaran. Ambele dulci și sofisticate, apreciate și cumpărate de clienții olfactiv.ro.

 

Parfum asemănător cu Bleu de Chanel

Parfumul Now de la Rave, este un parfum fresh, cu note condimentate, balsamice și lemnoase, cu o personalitate puternică și un preț excelent la calitatea oferită!

 

Parfum asemănător cu Ombre Leather de la Tom Ford

Craft Noire de la Vurv, este un parfum potrivit pentru cei care iubesc aromele de pielărie și notele orientale. Fin, intens, provocator și cu ușoare nuanțe florale, Craft Noire este foarte apreciat de către clienții noștri!

 

Mai sunt multe parfumuri care se aseamănă cu parfumuri celebre, eu v-am prezentat câteva dintre cele mai bine vândute parfumuri arăbești.

Vă încurajez să trăiți experiențe noi alături de parfumurile arăbești, să aduceți mai mult farmec și pasiune în viața voastră cu ajutorul acestor arome fascinante!

 

 

 

 

 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!