Parfumuri de primăvară pe Olfactiv.ro

Parfumuri de primăvară pe Olfactiv.ro
Vremea s-a mai încălzit și simți nevoia să renunți la parfumurile intense, foarte dulci sau condimentate pe care le-ai folosit în sezonul rece. Parfumurile potrivite primăvara sunt cele care poartă în ele arome calde, florale, ușor mai proaspete, pentru a se potrivi cu temperatura de afară. Există persoane care folosesc același parfum tot timpul anului. Nimic greșit - e alegerea fiecăruia să poarte ceea ce îi face plăcere, dar majoritatea simțim nevoia unei schimbări.

Pe Olfactiv.ro găsești parfumuri pentru toate gusturile: parfumuri fresh, răcoroase de vară, parfumuri florale suave potrivite primăvara, parfumuri dulci gurmande, condimentate ori lemnoase pentru sezonul rece.

Pentru că mulți clienți ne întreabă care ar fi cele mai bune parfumuri de primăvară, ne-am gândit să facem un top cu cele mai potrivite în acest sezon. Parfumuri cu note de frezie, lăcrămioare, zambile, bujori sau narcise suave și delicate, care te duc cu gândul la primăvară.

Top 10 parfumuri de primăvară
 
  1. În topul vânzărilor și preferințelor femeilor, când vorbim despre parfumuri de primăvară, se află Dirham Wardi de la Ard Al ZaafaranParfumul abundă în note primăvăratice și te răsfață cu note de zambile, frezie, lăcrămioare, trandafir, bujor și crin. Petalele pudrate de flori primăvăratice sunt o adevărată încântare, iar tu vei purta cu plăcere acest parfum dacă ești o fire romantică, nu doar primăvara.
           
 
  1. Fakhar Woman de la Lattafa este un parfum care se bucură de popularitate în rândul femeilor, iar clientele noastre sunt foarte încântate de aroma lui floral vanilată cu accente de mosc. Fakhar Woman te întâmpină cu o pleiadă florală divină de bujor, trandafir, iasomie și gardenie care se răsfață sub atingerea moscului, ambroxanului și notelor de vanilie.
           
 
  1. Versace Bright Crystal. Deși parfumurile de designer sunt relativ recent aduse pe olfactiv.ro, se bucură de popularitate deja. Versace Bright Crystal pare a fi printre preferatele femeilor care vor să aducă un strop de gingășie în viața lor prin petale luxoase de bujor, lotus și magnolie încununate de lemn de mahon maiestuos, mosc și energizate de rodie suculentă, yuzu și gheață.
                

 
  1. Versace Bright Crystal Absolu este oarecum asemănător cu Bright Crystal și deasemenea un parfum de primăvară - vară datorită prospețimii și florilor diafane, însă se diferențiază de acesta prin notele marine și zmeura suculentă prezente în compoziție.
                  

 
  1. Un Jardin Sur Le Nil de la Hermes este potrivit primăvara și vara datorită prospețimii lui și a notelor florale suave. Zambilele, bujorul și stânjenelul alături de note fructate, mosc și labdanum, aduc veselie, prospețime și poftă de viață atât femeilor cât și bărbaților care poartă parfumul.
          
 
 
  1. The Lady de la Marco Serussi îți aduce o primăvară intensă și pudrată prin notele complexe pe care le dezvăluie pe pielea ta. Cu o inimă bogată de frezie, crin și praline, fructe proaspete la debut și note calde orientale, The Lady îți va plăcea mult dacă ești adepta parfumurilor dense, dulci, dar nu înecăcioase.
          
 
  1. Rose Paris Night de la Ard Al Zaafaran îți aduce voioșie și atingerea delicată a freziilor și moscului, alături de note citrice înviorătoare și santal dulce.
          
 
  1. Tendency Vivid de la Vurv este conceput pentru a plăcea atât femeilor cât și bărbaților. Pe pielea doamnelor dezvăluie nuanțe mai calde, iar pe a domnilor de asprește datorită notelor de paciuli. Inima de lăcrămioare și trandafir, te duce cu gândul la primăvară. O primăvară efervescentă, solară, caldă.
          
 
  1. Imperial Night de la Wadi Al Khaleej este un parfum creat pentru bărbații care iubesc notele florale și are în compoziție o multitudine de flori ademenitoare: tuberoză, crin, ylang-ylang, lăcrămioare, floare de portocal și trandafir.
           
 
  1. My Man de la Wadi Al Khaleej este deasemenea dedicat bărbaților care iubesc notele florale. Inima bogată de magnolie, trandafiri și bujori, se împletește armonios cu notele de ambră, mosc și note fructate. Notele de paciuli de la bază, nu permit parfumului să migreze într-o zonă prea feminină, așadar bărbații îl poartă cu plăcere.
           


Sperăm să găsești inspirația în in acest top al parfumurilor de primăvară și să alegi un parfum care să îți facă viața mai frumoasă, mai dulce și mai luminoasă!

Echipa Olfactiv.ro îți stă la dispoziție cu sugestii, atunci când cauți ceva deosebit sau vrei să faci un cadou și deasemenea te poți inspira din sutele de review-uri ale clienților noștri.

Te așteptăm în frumoasa comunitate a iubitorilor de parfumuri bune - Olfactiv.ro! Dacă ai nevoie de mai multe sugestii și informații, iți răspundem cu drag la numărul 0745.603306 la telefon sau pe Whatsapp, prin e-mail, pe Facebook sau Instagram.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!