Cele mai bune parfumuri pentru sezonul rece

Cele mai bune parfumuri pentru sezonul rece

Parfumuri de iarnă 2021/2022


Atunci când temperatura începe să scadă ne-ar prinde bine de lucruri care să ne mențină o stare de spirit bună. Unul dintre modurile în care te poți simți mai bine, este să te învălui cu arome calde, profunde, care îți aduc bucurie și optimism!

Dacă mulți dintre noi nu folosim parfumuri când e foarte cald și ne mulțumim cu aroma gelului de duș, iarna simțim nevoia să folosim parfumuri tari, cât mai aromate. Frigul le mai potolește din forță, iar pielea le încălzește și lasă în urma ta o perdea fină, aromată care se simte de la distanță.

V-am pregătit în acest articol, sugestii cu parfumuri tocmai bune de folosit în sezonul de toamnă-iarnă.

În special parfumurile arăbești sunt renumite pentru aromele puternice pe care le conțin, așa că dacă îți plac - ești în locul potrivit!


Top 10 parfumuri de iarnă pentru femei

  1. Opulent Musk -  Lattafa
Este top vânzări parfumuri arăbești de damă tot timpul anului, cu o creștere și mai mare în sezonul rece. Opulent Musk este un parfum intens, extravagant, în care predomină aroma moscului, rășinilor, îmbinate cu dulceața iasomiei și a lemnului de santal. 
Inspiră-te din zecile de review-uri, vezi dacă ți s-ar potrivi sau comandă o mostră reîncărcabilă Travalo cu aroma lui. 
 
  1. Ana Abiyedh Rouge - Lattafa
Este un parfum luxos, în care vei simți arome fructate pentru început, condimente prețioase, misterul ambrei cenușii și note de piele. Impresia e ușor pudrată și dulce spre bază, iar persistența și siajul foarte bune după părerea clientelor noastre!
 
  1. Ana Wa Ente - Asdaaf
Un parfum sofisticat, pentru ocazii deosebite sau pentru momentele in care vrei să te simți în centrul atenției!
Se distinge încă de la început prin amestecul delicios de fructe și cafea, pentru ca apoi să te transpună într-o feerică grădină cu trandafiri și iasomie, învăluindu-te toată ziua cu aroma lemnului de santal prețios, mosc și caramel.

 
  1. Ma'ani - Lattafa
Parfumul debutează cu note proaspete de citrice și îți oferă experiențe olfactive condimentate divers, pe măsură ce se contopește cu pielea ta.
Vei putea simți nuanțe ușor gurmande, note lemnoase, aromă cafelei, migdalelor, iasomiei și a șofranului.
Ma'ani îți oferă o experiență olfactivă tipic orientală.

 
  1. Ser Al Malika -  Lattafa
În traducere, "Secretul Reginei", acest parfum este dulce și puternic, așa cum trebuie să fie un parfum oriental desăvârșit.
Persistent, amețitor și senzual, este într-adevăr demn de a fi purtat de o regină!
Generozitatea condimentelor scumpe folosite în compoziție, transformă parfumul într-o experiență olfactivă unică!

 
  1. Oud Romancea - Ard Al Zaafaran
Oud Romancea este un parfum oriental lemnos cu acorduri florale, condimente fine și ambră ispititoare.
Citricele și aroma mierii se întrepătrund ca într-o poezie, oferindu-i parfumului unicitate și șarm.

 
  1. Extreme Orchid - Louis Varel
Noutate răvășitoare de la brandul franțuzesc Louis Varel - Extreme Orchid aduce în atenție splendida orhidee roșie importată din Columbia.
Ușor picant, cu note fructate, ambră, mosc și note bogate de orhidee, parfumul va fi pe placul tău dacă apreciezi aromele sofisticate, elegante.

Orhideea roșie simbolizează dragostea, pasiunea și dorința și atât florile, cât și parfumul se pretează a fi oferite la ocazii speciale cum ar fi Ziua Îndrăgostiților, aniversarea căsătoriei, prieteniei etc.


Dacă îți plac parfumurile cu note orientale, dar nu ai curaj să le folosești pe cele arăbești, alege un parfum din Colecția Oriental Louis Varel. Extreme Amber, Extreme Rose, Asrar Silver și Asrar Gold se potrivesc perfect femeilor!
 
  1. Evidencia Amour - Louis Varel
Evidencia amour este un parfum floral fructat, care abundă în note persistente de citrice și flori albe în primele ore, apoi te învăluie cu dragostea și căldura notelor de ambră, vanilie, mosc și boabe de tonka.
Odă adusă dragostei, Evidencia Amour exprimă bucuria de a trăi clipa și de a te lăsa învăluită în mrejele iubirii!

 
  1. The Lady Intense - Marco Serussi
Un parfum intens, potrivit pentru seară și anotimpul rece, dar pe care îl vei adora indiferent de anotimp și de momentul zilei dacă îți plac aromele floral-fructate.
La prima pulverizare simți aroma proaspătă a murelor și mandarinelor stropite cu piper roz, care se amestecă fulminant cu un buchet generos de iasomie, tuberoze și violete.
Pe măsură ce se încălzește pe pielea ta, descoperi un miros balsamic sofisticat de labdanum, alături de vanilie și lemn alb care înnobilează parfumul și îi dau o persistență îndelungată.

 
  1. Harmony Emotion - Marco Serussi
Un parfum delicios, dulce, cu zmeură suculentă, litchi și coacăze negre, îmbinate cu note florale și piersici zemoase, echilibrate la bază de finețea lemnului de santal, a moscului și boabelor de tonka.
Îmbrățișează emoțiile pozitive și bucuria de a trăi, într-un parfum irezistibil!


Dacă am văzut cele mai bune parfumuri de iarnă pentru femei, haide să vedem acum care sunt cele mai bune parfumuri de iarnă pentru bărbați.


Top 10 parfumuri de iarnă pentru bărbați
 
  1. Opulent Oud - Lattafa
Un parfum intens, intrigant și foarte persistent. Opulent Oud este cartea ta de vizită în cercurile în care vrei să te remarci! Un parfum puternic și condimentat care exprimă lux și opulență. 
Deși pe site este încadrat ca parfum unisex, Opulent Oud este cumpărat în cea mai mare măsură de către domni.
 
  1. Qaa`ed - Lattafa
Mirosul scânteietor al condimentelor arăbești, te transpun de la primul puf în mijlocul unui bazar plin cu arome sofisticate.
Intens încă de la început, își dezvăluie în primele minute aromele ambrei și scorțișoarei, pentru ca după puțin timp să simți și prezența notelor ierboase și dulceața vaniliei.
Baza caldă și persistă îți asigură un parfum intens cu note lemnoase care îți va da o stare de bine întreaga zi.

Parfumul este versatil, se potrivește și doamnelor puternice, dar totuși - bărbații îl cumpără cel mai mult.
 
  1. Badee Al Oud - Lattafa
 
Un miros dulceag și lemnos, extrem de plăcut și persistent, echilibrat și masculin.
Vei simți din plin aromele de fum, oud și vanilie, acestea făcându-l o alegere excelentă pentru sezonul rece.

 
  1. Maahir Black Edition - Lattafa
Maahir Black Edition este un parfum sofisticat, surprinzător și foarte rafinat!
În compoziție, predomină notele ambrat-condimentate, notele de lemn și fum. Dacă îți plac parfumurile care spun o poveste nocturnă plină de mister, Maahir Black este pentru tine! Aromele se întrepătrund pentru a te cuceri și a te surprinde cu fiecare mișcare, cu fiecare minut în care parfumul te învăluie și se contopește cu pielea ta!


 
  1. Royce Black - Vurv
Un parfum arabesc condimentat-lemnos, perfect pentru sezonul rece. Royce Black, este un parfum statement pe care orice bărbat ar trebui să îl aibă în colecția lui.
Royce Black, debutează cu note suculete condimentate din plin cu piper, scorțișoară și chimion. Notele florale alături de lemnul de santal contrabalansează perfect esența, transformându-l într-un parfum apreciat și persistent.

 
  1. Dirham Oud - Ard Al Zaafaran
Din categoria oriental lemnos, Dirham Oud este un parfum versatil și complex. Notele proaspete și dulci, aromele lemnoase și cele florale se completează și se armonizează într-un parfum divin, foarte persistent!
 
  1. I Am the King - Ard Al Zaafaran
Bogăția condimentelor te-ar putea intimida în prima parte a parfumului, însă persistența și finețea lor care se resimt pe tot parcursul zilei, îți vor oferi o experiență unică!
Arome arăbești demne de un rege! Atât designul sticlei și al capacului, cât și licoarea fermecătoare din interior, vor constitui o alegere excelentă pentru un bărbat puternic.

 
  1. Midnight Oud - Ard Al Zaafaran
Rafinat, complex și fierbinte, Midnight Oud este potrivit bărbaților maturi, cu spirit de aventură, care nu se sfiesc să iasă din tipare.
O călătorie olfactivă fascinantă care începe în forță, cu un amalgam de note lemnoase presărate din belșug cu condimente.

 
  1. Hasadah - Mahur
Încă de la prima impresie îți dai seama că nu ai de a face cu un parfum obișnuit, Hasadah te întâmpină cu note de cannabis și note verzi care îți trezesc toate simțurile! Mijlocul este incitant, întunecat și misterios, iar oudul de la bază întregește compoziția și o înnobilează.
 
  1. Extreme Oud - Louis Varel

Extreme Oud este un parfum oriental lemnos, intens, persistent și extrem de apreciat, în special de bărbați. Aroma lui caldă, lemnoasă, subliniază calitățile masculine, adăugând o notă profundă și misterioasă celui care alege să-l poarte. Alaturi de prețiosul oud, vei regăsi în acest parfum aroma captivantă a osmanthusului, alături de geranium,  labdanum și patchouli.

Abia așteptăm să ne spui ce parfumuri pentru sezonul rece ai încercat și care ți-au plăcut.

Pentru mai multe sugestii, ne poți contacta la numărul 0745.603306 la telefon sau pe Whatsapp, prin e-mail, pe Facebook sau Instagram.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!