Lancome

Lancome este un brand franțuzesc de renume, fondat în 1935 de către Armand Petitjean. Cel mai cunoscut și mai folosit parfum Lancôme din ultimii ani, La Vie Est Belle, îl găsești pe olfactiv.ro alături de alte parfumuri originale ale aceluiași brand.


Emblema companiei, încă de la început, a fost un trandafir: Petitjean a fost încântat de această floare - în parfumerie, dar și în grădini.
În ceea ce privește numele: se pare că este o interpretare franceză modernă a Castelului Lancosme - un castel romantic, cu turnulețe și turnuri aproape desprinse dintr-un basm, înconjurat de un șanț în zona rurală Touraine.
Istoria Lancôme începe în 1935 când Armand Petitjean a deschis un butic în care vindea o mică selecție de parfumuri și produse de înfrumusețare, fabricate chiar în afara Parisului.
"Conquête" - "cucerire" - a fost numele primului parfum, iar acesta a început în curând să cucerească inimile pariziencelor. 'Cuir', 'Bocage', 'Tendre Nuits' și 'Tropiques' au urmat curând. Pe măsură ce iubitorii de parfumuri își croiau drum spre magazinul Lancôme, au început să găsească și o selecție mai largă de produse cosmetice. Nutrix, crema de noapte Lancôme, devenită legendară (prima cremă de îngrijire a pielii pe bază de ser), a fost introdusă în 1936 și rămâne un bestseller internațional și astăzi.

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!