Salvatore Ferragamo

Povestea parfumurilor Salvatore Ferragamo începe în 1972. În prezent, parfumurile Salvatore Ferragamo au un real succes la nivel internațional și sunt la fel de iubite.


Salvatore Ferragamo a debutat ca și creator de încălțăminte și nu orice creator - ci preferatul starurilor din acea vreme.
El a inventat pantofii cu platformă atunci când o doamnă a venit la atelierul său pentru a se plânge de tălpile sale subțiri și sensibile.
Până la moartea sa, în 1960, Salvatore Ferragamo a depus 350 de brevete și a creat aproximativ 20.000 de modele.
Văduva sa, Wanda Ferragamo, a preluat conducerea (avea doar 39 de ani). Cei șase copii ai lor - Fiamma, Giovanna, Fulvia, Ferruccio, Leonardo și Massimo - s-au apucat de lucru pentru a extinde imperiul familiei, trecând la îmbrăcăminte, genți de mână, eșarfe de mătase și cravate. (Giovanna avea doar 16 ani când a creat prima ei colecție de haine.) Și din 1972 au apărut parfumurile...
Acest portofoliu include creații rafinate, cum ar fi Salvatore Ferragamo Signorina, cu flaconul său un ecou al panglicii clasice de gros-grain de pe cel mai bine vândut model de pantofi plat Vera al lui Ferragamo. În interiorul flaconului? O "semnătură sofisticată, subtilă și obraznică a parfumului proaspăt": tone de stil italian, un strop de îndrăzneală și o senzație cu adevărat modernă, cu elemente de piper roz, petale de rouă de iasomie, trandafir și bujor roz, și o notă de dulceață neașteptată de panacotă, alături de mosc moale și note lemnoase de patchouli. Parfumul floral fructat a fost creat de Sophie Labbé și Juliette Karagueuzoglou.
Găsești parfumuri originale Salvatore Ferragamo pe olfactiv.ro!

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!