Ce parfum să folosești pentru a deveni mai atractivă?

Ce parfum să folosești pentru a deveni mai atractivă?
Probabil și tu ai observat că unele arome îți fac inima să bată mai repede, îți aduc o stare de fericire, sau dimpotrivă - de melancolie. Este dovedit științific că mirosul joacă un rol crucial, alături de văz și auz atunci când definim o persoană ca fiind atractivă.

Există bineînțeles o doză de subiectivitate ce are legătură cu momentele trăite de fiecare, însă unele parfumuri produc aceleași tipuri de reacții tuturor.
Conform medicului Alan Hirsch, director al fundației care cercetează gusturi și mirosuri din Chicago, reiese că bărbații adoră mirosurile gurmande care le amintesc de zilele fără griji ale copilărilei, când mamele sau bunicile lor îi răsfățau cu diverse preparate culinare.
Cele cinci note pe care parfumul tău ar trebui să îl conțină pentru a deveni mai atractivă pentru un bărbat:

Vanilia:
Folosită ca afrodisiac natural de secole, vanilia este în topul aromelor care îi cuceresc pe bărbați. Conform dr. Hirsch, „Mirosurile dulci și gustoase sunt familiare. Mirosindu-le, le amintește băieților de zilele simple ale copilăriei, astfel încât să se simtă suficient de siguri pentru a-și lăsa atracția și afecțiunea să se arate. ” Mirosul vaniliei produce automat creierului o stare de fericire, conform studiilor.
Iată câteva parfumuri cu note intense de vanilie pe care să le porți în preajma lui: Marco Serussi The Lady, Marco Serussi The Lady Intense, Louis Varel Evidencia Amour, Louis Varel Vibes.

      

Scorțișoara:
Folosită încă din cele mai vechi timpuri în parfumuri, scorțișoara creează senzație de căldură și excitare la bărbați prin mărirea debitului sanguin. Un parfum cu note de scorțișoară aduce un aer misterios și picant în jurul tău, atrăgând sexul opus precum un magnet!
Note de scorțișoară se întâlnesc în special în parfumurile arăbești: Qaa`ed Lattafa, Ser Al Malika Lattafa.

   
Lemnul de santal:
Cu un miros cremos, moale, distinctiv - lemnul de santal este folosit în Orient din vechime pentru tratarea impotenței și ameliorarea anxietății. În combinație cu note florale, creează arome care te fac irezistibilă!
Iată câteva parfumuri florale cu santal: Louis Varel My Desire, Marco Serussi Harmony Emotion, Andaleeb Asdaaf, Lattafa Urooq Al Oud Rubi, Ana Wa Ente Asdaaf.

    Louis Varel My Desire   

Iasomia:
Este una dintre cele mai senzuale flori, asociată deseori cu romantismul și intimitatea. Gingașa floare a fost descoperită și utilizată în Asia ca remediu natural pentru creșterea libidoului și reducerea stresului. Aplicat pe pielea unei femei, face ravagii în rândul bărbaților!
Parfumuri cu iasomie: She - Louis Varel, Ana Wa Ente - Asdaaf, Evidencia Amour - Louis Varel, Louis Varel - Vibes.

              

Citricele:
Mirosul citricelor este asociat cu fericirea, vara și tinerețea, contribuind la ameliorarea stresului și depresiei, așa că mulți bărbați îl consideră atractiv.
Parfumuri citrice: White Side - Louis Varel, My Dream - Louis Varel, Reflex White - Louis Varel.

        
Parfumurile sunt opere olfactive realizate pentru a ne îmbunătăți starea de spirit și calitatea vieții, pentru a ne ajuta să avem mai multă încredere în noi și a răspândi această vibrație pozitivă mai departe.
Poartă parfumul care îți place, dacă îți aduce bucurie - ești deja iriezistibilă!
Pentru orice întrebare sau sugestie, nu ezita să lași un mesaj, iar eu îți voi răspunde cu plăcere!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!