Persistența parfumurilor arăbești

Persistența parfumurilor arăbești
Cea mai des întâlnită întrebare, atunci când vorbim despre parfumuri este legată de persistența lor. Este o preconcepție faptul că dacă un parfum este foarte scump este obligatoriu și  foarte persistent.

Același parfum poate fi catalogat ca și persistent sau nepersistent de către două persoane. De unde această diferență? Iată care ar putea fi motivele:
  • Te poți obișnui în timp cu parfumul și să nu îl mai simți ca la început. Nu de aceeași părere sunt cei care trec pe lângă tine însă.
  • Dacă te-ai dat cu un parfum care nu îți place, cu siguranță nasul tău va reacționa dezaprobator toată ziua.
  • Ai cumpărat un parfum cu note mai suave, de vară și ești obișnuit cu cele cu note puternic condimentate sau lemnoase.
  • Parfumurile special concepute pentru sezonul cald, au în compoziție ierburi, note marine, citrice - care evident că se evaporă mai repede. Puțini sunt cei care pot suporta atunci când e arșiță un parfum foarte puternic. 
  • În general, atunci când vezi note lemnoase și condimente într-un parfum, poți fi sigur că este persistent.
  • PH-ul tău poate influența persistența parfumului folosit. Nu suntem toți la fel, pielea noastră are pe suprafața sa uleiuri naturale, bacterii sănătoase, celule cutanate și multe alte elemente care îi aduc unicitate.
  • Există un procent (ce-i drept destul de mic) de persoane care au o problemă cu persistența parfumurilor, indiferent de preț și firmă. Chiar și la noi în echipă! Adică nu ține aproape nici un parfum mai mult de 2-3-4 ore pe piele. Dacă faci parte dintre aceste persoane, nu ai altceva de făcut decât să îl pulverizezi mai des și să te bucuri de aroma lui fără a te mai necăji că nu persistă pe pielea ta.
  • Studiile spun că mirosul parfumului și persistența sa pot fi influențate de vreme, iar aici umiditatea din atmosferă joacă un rol important, de alimentația ta și inclusiv de starea de spirit pe care o ai.
 

Parfumurile arăbești sunt persistente?



Dacă citești review-urile de pe olfactiv.ro, vei vedea că sunt sute de recenzii în care clienții noștri spun că parfumurile arăbești sunt persistente sau foarte persistente. Majoritatatea susțin că le simt pe piele în jur de 10-12 ore, alții chiar 24 sau până a doua zi.

Cei care nu au cumpărat până acum un parfum arăbesc, ar putea crede că prețul mic reflectă o calitate îndoielnică. Nu este nici pe departe așa!

Dacă analizezi raportul calitate-preț, o să vezi că ai făcut o afacere excelentă! Majoritatea sticluțelor au 100 ml și costă în medie 65 lei să spunem. Dacă te dai zilnic cu același parfum, ar trebui să te țină cam 5 luni. În aceste condiții, să miroși bine, te costă sub 50 de bani pe zi! Deci chiar dacă faci parte din acel procent de oameni care are o problemă cu persistența parfumurilor, te-ar costa maxim un leu pe zi să îl simți toată ziua și să te bucuri de el.
Aromele sunt diverse, unele sunt tipic arăbești, unele sunt concepute special pentru piața europeană iar altele caută să imite parfumuri celebre. Noi am identificat o parte dintre acestea și am scris chiar un articol pe această temă, deoarece o parte dintre clienții noștri sunt interesați de subiect. Vezi articolul aici: https://www.olfactiv.ro/blog/parfumuri-arabesti-asemanatoare-cu-parfumuri-celebre.html



Pentru final, iată și câteva trucuri pentru ca parfumul tău să fie mai persistent:
  • Aplică parfumul imediat ce ai ieșit de la duș, deoarece porii sunt deschiși.
  • Hidratează pielea cu o loțiune de preferință fără miros, pentru a nu influența aroma parfumului.
  • Pulverizează-l în zonele în care se simte pulsul (pe gât, la încheieturile mâinilor, în spatele genunchilor).
  • Evită să freci încheieturile odată ce ai pulverizat parfumul, lasă-l să se așeze și să fuzioneze cu pielea ta într-o aromă unică!

Și poate cel mai important...nu uita să te bucuri de experiența în sine: de aroma plăcută și de starea pozitivă pe care ți-o oferă un parfum, indiferent cât de persistent este! 
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!